dimarts, 15 de gener de 2013

Blasco amb el cul a l'aire

El PSPV demana la compareixença de Ciscar perquè explique les despeses del Consell per a pagar els viatges de Blasco a l'Havana

 La portaveu socialista de Cooperació, Clara Tirado, assenyala que “de nou ens trobem davant un assumpte que es preveu summament escandalós i davant el qual el president de la Generalitat mirava cap a un altre lloc”
La portaveu socialista de Cooperació, Clara Tirado, ha anunciat que sol·licitarà la compareixença del vicepresident del Consell, José Ciscar, perquè explique “els viatges de Blasco a l'Havana, on exposava el seu fill, que pel que sembla van ser pagats amb diners de tots els valencians”. Tirado ha assenyalat, després de conèixer-se les dades dels viatges i les despeses de Blasco, que “assistim a un nou escàndol protagonitzat per l'ex portaveu del PP en els Corts: ara sabem que es dedicava a utilitzar viatges presumptament oficials per a desplaçar-se i visitar les exposicions del seu fill a Cuba. I açò ho feia amb els diners de tots els valencians, mentre el govern i el president de la Generalitat miraven cap a un altre costat”.
Així, la diputada socialista ha anunciat que “anem a presentar tot un seguit de iniciatives per a esclarir aquest assumpte i perquè se'ns donen complides explicacions perquè tot el succeït ens sembla summament escandalós”. Així, ha explicat que “una de les iniciatives que anem a presentar va a ser sol·licitar la compareixença de Ciscar perquè explique exactament què ha passat amb aqueixos diners, uns diners que s'ha gastat en els hotels més cars i luxosos i volem que ens donen explicacions i ens aclarisquen tota aquesta situació”.
Segons s'ha conegut, Blasco va viatjar a Miami després de passar dues nits a l'Havana coincidint amb una exposició del seu fill en la localitat. El seu fill i el de l'ex secretària autonòmica de Cultura, Consuelo Císcar, artísticament conegut com Rablaci (Rafael Blasco Ciscar), ha participat en més d'un esdeveniment relacionat amb la seua mare i el *IVAM. Blasco, segons s'ha publicat, es va allotjar dues nits per 1.200 euros en un hotel de luxe i els seus vols van costar 4.900 euros.
La diputada socialista ha recordat que ja en 2010 es van denunciar davant la Fiscalia els fets que han donat origen al denominat cas Cooperació amb el desviament de 6 milions d'euros que “no van arribar per a la gent que més ho necessitava”. Uns fets “molt greus” que podrien ser constitutius de delictes de frau de subvencions, prevaricació, tràfic d'influències i malversació de cabals públics. “Aquest és un escàndol d'una enorme gravetat des del punt de vista ètic i humà” ha remarcat.

Font  http://www.socialistesvalencians.org/eventos.php?evento=1358

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada