diumenge, 16 de desembre del 2012

Robatoris de porcs a Llutxent



EL PSPV-PSOE DE LLUTXENT PRESENTA UNA MOCIÓ SOBRE ELS ROBATORIS A GRANGES QUE FORÇA LA VISITA DE LA DELEGADA DEL GOVERN I ALTS CÀRRECS DE LA GUÀRDIA CIVIL

Els socialistes de Llutxent lamenten que l’equip de govern del PP no els convidara a assistir a la reunió per a poder reivindicar una solució a aquest greu problema.



En la sessió plenària del dia 25 de juliol de 2012, el PSPV-PSOE de Llutxent presentà una moció, aprovada per la resta de formacions polítiques, on demanava la intervenció de la Delegació de govern i de les Forces de Seguretat per a posar els mitjans necessaris i solucionar el greu problema de continuats robatoris, que venen patint el grangers de Llutxent. La situació ha arribat ja a ser insuportable i agreuja la precària economia de les famílies afectades.

 El passat dimecres la delegada del govern, Paula Sánchez de León, juntament amb general i el coronel de la guàrdia civil , es van reunir a Llutxent per analitzar el problema i augmentar els mitjans destinats  a les investigacions i actuacions que fins ara han realitzat les forces de seguretat de la zona.. Els grangers i ramaders valoren positivament aquest  suport i esperen que, definitivament es descobrisquen les persones involucrades, tant en els robatoris, com en el posterior comerç de la carn robada amb el consegüent  perill  per a la salut pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada