dimecres, 13 de febrer del 2013

Crònica d'un altre despropòsit


El dia 30 de Gener va haver sessió plenària. Vam anar a l’ajuntament a preguntar pel tema econòmic i quan preguntem en què anava a gastar-se enguany la subvenció del PPOS, el secretari  ens diu que ja estava adjudicada per decret d’alcaldia.
SENSE DIR RES l’alcalde va decidir destinar 25.000€ de la subvenció PPOS (una subvenció que tots els anys reben tots els pobles per a fer aquelles inversions que es consideren més necessàries), a la realització d’un tanatori-velatori en l’edifici de les Escoles Velles del Parc del Llaurador.
Perfecte!!!!
Al costat de l’Escoleta Infantil, mentre els nostres xiquets i xiquetes juguen al pati, tenen el mort al costat. 

Un lloc on a hores d’ara hauria d’haver un bon Centre de dia, un Parc Infantil ben cuidat i no abandonat com el tenen, un bon gimnàs que permetera fer esport debades als nostres jóvens i en definitiva, un lloc ple de vida, on els nostres xiquets i xiquetes són els principals protagonistas, ara el volen convertir en un lloc de mort .
Entre tots no haguérem pogut aportar moltes més idees per fer millor les coses??????
1. Amb la crisi que hi ha avuí en dia, creguem que faria falta primer destinar aquests 25.000€ a buscar inversions que reactiven l’economia dels vius:  Rutes turístiques, tallers artesanals, promoció de productes agroalimentaris locals. Invertir per a crear beneficis econòmics que alivien al màxim de gent possible.
2. Si al final decideixen fer el vetlatori, no és millor decidir entre tots la millor ubicació????
SON DECISIONS QUE ENS AFECTEN A TOT EL POBLE, COM LA DEL BAR DELS JUBILATS. SÓN DECISSIONS QUE PATIREM TOTA LA VIDA.
 UN TANATORI AL COSTAT DELS XIQUETS??????
Els socialistes considerem que el poble té dret a opinar sobre aquest tema. Volem que ens faces arribar la teua opinió. 
Volem que la decissió siga consensuada entre TOTS ELS QUE VIVIM ACÍ. Per això estem oberts al teu suggeriment i proximament habilitarem una enquesta per a que deixes la teua opinió.

ENTRE TOTS DECIDIM. TOTS SOM AFECTATS. NO PODEN IMPOSAR PER DECRET D’ALCALDIA EL LLOC QUE ELS DONE LA GANA COM VAN FER EN EL BAR DELS JUBILATS EN CONTRA DE L’OPINIÓ DE TOTS ELS QUE LI DEMANAVEN UN CENTRE DE DIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada