divendres, 19 d’octubre de 2012

Polèmica decisió en l'asfaltat del camí de la casa Nova  Llutxent va rebre  una subvenció de 25.000 euros per a asfaltar  un tros del camí de La Casa Nova. Seguint el procés legal el tècnic municipal, elabora unes bases d'execució de l'obra. El projecte contempla una longitud de 400 metres lineals de camí amb els 25.000 €.
Posteriorment el PP convoca la Comissió d'urbanisme per a obrir les pliques de les empreses que s'han presentat al concurs.
Obertes les pliques, tres empreses s'han presentat amb les següents millores sobre el preu de licitació:

PROENA que afegeix 100 metres quadrats  més. Uns 20 metres lineals
BECSA  que ofereix 1050
metres quadrats  més. Uns 200 metres lineals
GUEROLA que  ofereix 295
metres quadrats  més. Uns 65 metres lineals

PSPV-PSOE i EU de Llutxent, voten a favor de l'oferta  millor per al poble,  la que dóna 200 metres més de camí.
El PP i Gent de Llutxent voten a favor de Guerola que no és la millor oferta. Davant d'aquesta sorpresa ens preguntem:

Hi ha algun interés en adjudicar l'obra a una empresa que no ofereix el millor preu?
 
Al poble de Llutxent, aquesta pèssima decisió li costa 8437euros  de pèrdues. Hi ha algú interessat en pagar més diners i tindre menys tros asfaltat?
Analitzada la situació, i pensant en el bé del poble,  el partit socialista de Llutxent, en el plenari del dia 26 de setembre, demana que es torne a reconsiderar aquest balafiament de diners sense trellat. S'acorda reunir altra vegada a la Comissió, però la postura del PP i Gent de Llutxent, continua sent la mateixa.

Ací tenim una decisió catastròfica per al nostre poble. Una mostra més de la ineficàcia del govern del PP que no està interessat en aprofitar i gestionar els diners que són de tots nosaltres. Eixa és la seua forma d'actuar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada